Cúbit

12/05/2018 · 21:00

Obra amb tres nominacions a la darrera edició dels Premis Butaca. Es podrà veure a la Sala La Cate el 12 de maig, amb Post-funció. Obra inclosa a la promoció Pack Estrella.

Dos germans tornen a casa per passar-hi un parell de dies. Ni un ni l’altre hi solen anar amb gaire freqüència. En arribar-hi, sense saber que hi coincidiran, es troben amb una altra sorpresa: la seva mare hi té instal·lat un jove que l’ajuda en l’escriptura d’un llibre commemoratiu de l’aniversari de la Fundació que van posar en marxa els pares d’uns i de l’altre fa vint-i-cinc anys.

Els dos germans viuen amb recel i perplexitat el fet que la seva mare hagi escollit com a ajudant el fill d’algú amb qui els pares van tenir tibantors -almenys és així com en el seu record ho perceben- i que, sobretot, l’hagi acollit a la casa familiar. Per a ells, és un intrús.

Nominada als Premis Butaca 2017 al millor espectacle de petit format, al millor text teatral (Josep Maria Miró) i a la millor actriu teatral (Anna Azcona).

  • Interpretació: Anna Azcona, Alberto Díaz, Albert Prat / David Menéndez i Sergi Torrecilla / Jaume Ullet.
  • Autoria i direcció: Josep Maria Miró.
  • Producció: Mithistòrima Produccions / La Planeta i La Ruta 40.

Espectacle amb Post-funció (col·loqui amb els artistes).

Dia: Dissabte 12 de maig

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

Durada: 1 hora i 15 min.

Preu: 12€. Socis de La Cate: 10€. Obra inclosa a la promoció Pack Estrella (3 obres per 30€).

Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.