Cuinant amb Cacaolat

16/09/2017 · 12:00

Showcooking en què descobriràs moltes maneres de cuinar amb Cacaolat

Showcooking a càrrec de Cristina Viader, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, i especialitzada en Alta Cuina, que ens prepararà diversos plats amb Cacaolat; d’aquesta manera, ens mostrarà les múltiples possibilitats culinàries del producte ressaltant el seu aspecte alimentari i energètic. 

La showcooking s'adreça al públic general, inclosos els nens i nenes a partir de 7 anys acompanyats d'un adult. 

Cristina Viader assessora a particulars i empreses en temes de cuina i alimentació sana. És també autora de diversos llibres i ha participat en programes de ràdio i televisió dedicats a l’alimentació i la cuina saludable. 

Es lliurarà als assistents el receptari amb els plats elaborats amb Cacaolat per tal que puguin sorprendre a familiars i amics amb les receptes exclusives explicades en aquest taller. 

Activitat paral·lela de l'exposició La Gran Aventura del Cacaolat. 

Preu: 3,5 €/ persona

Places limitades. Inscripcions al Museu o al 972 504 585

  • Dissabte, 16 de setembre
  • 12:00 h