Dim-Sum: aperitius xinesos

13/04/2015 - 27/04/2015 · 19:30

Taller impartit per Raul Gallardo, per aprendre a cuinar i preparar un dels plats estrella de la cuina xinesa, els aperitius al vapor

Aprèn a preparar un dels plats estrella de la cuina xinesa: els dim-sum, petits aperitius al vapor farcits de diferents ingredients i elaborats amb diferents masses, com els shaumai, els xialongbao, o els wantuns. Si vols aprendre a fer aquests petits tresors i sorprendre als teus convidats no et pots perdre aquest curs. Es realitzarà un tast.

Dilluns, de 19.30 a 21.30 h

13, 20, 27 d'abril

Preu: 40 €

Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau (C/ Vilatenim s/n)

Per a més informació i matrícula:

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/accio-civica-drets-civils-i-cooperacio/centres-civics/

972.678.622 - cxirau@figueres.org

  • 13 d'abril fins 27 d'abril
  • 19:30 h