El metge de Lampedusa

17/03/2018 · 21:00

Obra de teatre basada en el llibre Llàgrimes de sal on es narren les històries del metge que acull els refugiats a l'illa italiana. Dirigida per Miquel Gorriz i interpretada per en Xicu Masó. Inclosa a la promoció Pack Estrella.

Pietro Bartolo fa trenta anys que és el metge de Lampedusa. A la seva autobiografia, Llàgrimes de sal, relata una vida dedicada a l’atenció dels exiliats que, des de les costes africanes, naveguen fins a l’illa. Bartolo els acull, els cuida i també els escolta.

Xicu Masó s’ha fet seva la veu i la memòria del doctor per fer-nos entendre la urgència de la catàstrofe en un espectacle basat en fets tristament reals.

  • Interpretació: Xicu Masó.
  • Dramatúrgia, adaptació i traducció: Anna Maria Ricart, a partir del llibre Llàgrimes de sal, de Pietro Bartolo i Lidia Tilotta.
  • Direcció: Miquel Gorriz.
  • Coproducció: Temporada Alta, Teatre Lliure i Punt Produccions Teatrals, SL.

Després de la funció, l’Aula de Teatre Eduard Bartolí de Figueres, dins del Cicle Post-funció, ha organitzat un col·loqui obert a tots els assistents amb l’actor Xicu Masó.

Dia: Dissabte 17 de març

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

Durada: 1 hora i 15 min.

Preu: 12€. Socis de La Cate: 10€. Obra inclosa a la promoció Pack Estrella (3 obres per 30€).

Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

Inclou col·loqui Post-funció