El primer Nadal dels Pastors

26/12/2017 - 07/01/2018 · 10:00

Com cada Nadal, Figueres reviu una de les seves tradicions: la representació d''El Primer Nadal dels pastors' del Mossèn Rossend Fortunet i interpretada per Els Pastorets de Figueres. El Teatre Jardí acull aquesta obra els dies 26 i 30 de desembre i el 7 de gener.

Quan arriba Nadal el Teatre Municipal el Jardí es transforma, un cop més, en la Balma dels Pastors per reviure una de les tradicions més nostrades de Figueres: les representacions d’El primer Nadal dels pastors. Aquesta sarsuela en tres actes del figuerenc Mn. Rossend Fortunet ens explica les divertides aventures d’un poble de pastors de les muntanyes que volen anar fins a Betlem a adorar el Messies acabat de néixer en un portal. Però no saben que Llucifer i totes les fúries de l’infern els en faran de tots colors per impedir-ho. És l’eterna lluita entre el bé i el mal.

Estrenada el Nadal de 1923 al desaparegut local de l’Odeón i declarada Bé Cultural d’Interès Local, aquesta obra presenta una posada en escena majestuosa i renovada, amb més d’un centenar d’intèrprets, entre músics i actors, fruit de l’esforç de l’Associació Els Pastorets de Figueres. 

  • Interpretació: Associació Els Pastorets de Figueres.
  • Música: Orquestra Versatile del Casino Menestral Figuerenc.
  • Direcció: Ernest Ollero.

 

Dies i hores:

  • Dimarts 26 de desembre a les 18 hores
  • Dissabte 30 de desembre a les 20 hores
  • Diumenge 7 de gener a les 18 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Durada: 2 hores i 20 min. (entreacte inclòs)

Preu: 10€ (adults), 6€ (fins a 12 anys).

Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com