Estrena de l'obra teatral 'Ciutat', del dramaturg figuerenc Carles Mallol

20/03/2015 · 21:00

Què passaria si Figueres desaparegués dels cercadors i mapes virtuals? Aquesta pregunta és la que gira entorn de l'argument de 'Ciutat', una obra escrita i dirigida per Carles Mallol i coproduïda per l'Ajuntament de Figueres.

Argument

Una ciutat de províncies, Figueres, rep la visita d’una empresària americana, amb una notícia contundent: la ciutat serà completament eliminada del seu cercador d’Internet. No apareixerà en cap mapa virtual, en cap recerca turística. Enlloc. La ciutat deixarà d’existir a la xarxa, ja que els analistes de l’empresa americana han decidit que la imatge que dóna, per culpa de la seva poca activitat cultural, del seu elevat índex d’immigració, del poc interès estètic, no s’adequa a la seva idea de món perfecte. La notícia canvia les vides de l’Ester i en Marc, els dos treballadors suplents de l’Ajuntament que s’han hagut d’encarregar de la reunió. Els ha tocat un punt feble que potser no sabien que tenien. De mica en mica, el que sembla una reunió de tràmit, treu els sentiments més viscerals de tots tres personatges. S’aniran tornant violents dialècticament (i físicament potser també), tindran ganes de reivindicar la seva ciutat i ho faran portant les seves creences al límit.

Intèrprets: Marta Corral, Francesc Ferrer i Alícia Puertas / Text i direcció: Carles Mallol / Ajudant de direcció: Montse Rodríguez / Escenografia: Anna Tantull / Vestuari: Moon Vives

Venda d'entrades anticipades a www.figueresaescena.com i a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí el dijous de 19 a 21h. També el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate.

Divendres 20 de març a les 21 hores s'estrena a la Sala La Cate l'obra de teatre Ciutat, escrita i dirigida pel dramaturg figuerenc Carles Mallol i coproduïda per l'Ajuntament de Figueres. 

  • Divendres, 20 de març
  • 21:00 h