Mapa interactiu de comerços i establiments amb servei a domicili durant l'estat d'alarma

01/01/2020 - 31/05/2020 · 10:00

Figueres elabora un mapa interactiu de comerços i establiments amb servei a domicili durant l’estat d’alarma

L’eina pretén reduir la mobilitat a la ciutat i donar una informació pràctica i actualitzada.

 

L’Ajuntament de Figueres ha posat en marxa un mapa interactiu dels serveis i els comerços que estan oberts durant el confinament. L’eina pretén facilitar l’abastament de productes de primera necessitat i reduir la mobilitat, donant a conèixer les botigues que ofereixen repartiment a domicili.

 Al mapa s’hi poden trobar les farmàcies, els restaurants, les carnisseries, les fruiteries i els supermercats que ofereixen servei a domicili. El mapa és totalment interactiu i es pot anar actualitzant. Apareixen diferents icones depenent de la tipologia d’establiment que sigui.

Aquest és un espai més que hi ha a la pàgina web dedicat a la COVID-19, on hi ha tota la informació necessària perquè els figuerencs i figuerenques puguin consultar (últimes notícies, mesures preses, ajudes econòmiques, consultes diverses...)

 

 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que ‘l’objectiu d’aquest mapa és que la ciutadania no surti de casa i s’evitin al màxim els desplaçaments. És una eina molt útil per conèixer de primera mà els establiments oberts i que ofereixen servei a domicili’.