Taller de dansa amb Kiko López

25/06/2018 - 27/06/2018 · 10:00

Tindrà una durada de 14 hores i la finalitat serà crear una peça d’estils fusionats que es presentarà al públic dins el marc del festival Figueres es Mou. L'activitat és gratuïta i té places limitades, cal inscriure's a La Nau Oliva.

Hommanimal és un workshop que realitzarà el ballarí i coreògraf Kiko López amb alumnes de diferents disciplines de dansa. Tindrà una durada de 14 hores i la finalitat serà crear una peça d’estils fusionats que es presentarà al públic dins el marc del festival Figueres es Mou.

S’iniciarà amb una primera part a mode d’escalfament tècnic (consciència corporal) i de groove, on ens familiaritzarem amb un treball rítmic, conscient i animal.

Seguidament, una segona part proposarà una sèrie d’exercicis de floorwork, tribal steps, partening, portat a la utilització de l’individu i/o col·lectiu a relacionar-se amb l’espai. La tercera part desenvoluparà la recerca del moviment a través d’un material coreogràfic influenciat de totes les eines treballades anteriorment.

Kiko López

Ballarí i coreògraf valencià resident a Barcelona. Format en dansa contemporània, hip-hop, modern-jazz i dansa africana en escoles de tot món, destacant Company & Company i On Stage (EDMB) de Barcelona i Alvin Ailey, Millenium i Debbie Reynolds d’EUA.

Com a ballarí ha treballat a companyies de la talla de Dblock The On Stage Company, Kulbik Dance Company o Cobosmika Dance Company entre d’altres. Actualment participa en projectes de les companyies Physical Momentum de Francisco Córdova, Diego Sinniger Cia. i Lali Ayguadé Cia.

Com a coreògraf, ha creat per La Jove Gerard Collins (València), pel Jove Ballet de Catalunya (Mataró), pel Laboratori 180° (Madrid), per Tempodans (Cuba) i per diferents companyies nacionals dedicades a la competició de dansa urbana.

Com a professor, imparteix intensius per Espanya, Europa i part d’Amèrica, amb la finalitat de difondre el seu llenguatge i coneixement  artístic.

Així mateix, l’any 2013, va crear la seva companyia, Nouv@s Cia., premiada amb un primer lloc en el concurs coreogràfic The 
Best On Spain en 2017 amb l’obra Djama. Destaca la seva col·laboració com a ballarí en treballs de Lenacay, Indee Styla, Izah, Redbull BC1, Coca-Cola, Google, Android, Desigual, Cirque du Soleil, Tempodans Cuba Cia., Suprems Crew Cia., Raices de Seda o Humans Estil Cia. entre d’altres.

Horaris:

Del 25 al 27 de juny de 10 a 14 hores.

Dissabte 7 de juliol d’11 a 13 hores.

Lloc: Pendent de confirmar

Cal inscriure's amb el document que s'adjunta abans del 8 de juny al correu lanauoliva@gmail.com. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.