Taller de Poesia i Rapsòdia

05/02/2018 - 30/04/2018 · 10:00

Dins del I Cicle de Poesia de La Cate s'organitza aquest taller a càrrec del poeta, rapsode i performer Ramon​ ​Bartrina, cada dilluns a les 20:30h.

Taller de Poesia i Rapsòdia a càrrec de Ramon Bartrina Ibañez, poeta, rapsode i performer. Curs inclòs al I Cicle de Poesia organitzat per La Cate i que consta de 12 sessions:

  1. El teu nom és poesia: poesia creativa
  2. Figu(e)res retòriques I
  3. Figu(e)res retòriques II
  4. Figu(e)res retòriques III
  5. Monosil·labisme
  6. La Cate és poesia (poesia d’espais)
  7. Figueres és poesia (poesia d’espais)
  8. Poesia automàtica
  9. Generació BEAT
  10. Spoken word
  11. Poetry slam
  12. Explosió sonora (polipoesia)

 

Ramon Bartrina Ibañez  (Esplugues de Llobregat, 1982):

Llicenciat en Ciències Ambientals. Viu a les comarques gironines des del 2002. En l’actualitat és poeta, rapsode, relatista i performer. És editor en l’editorial independent Edicions Tremendes. És cofundador de l’Associació cultural Kerunta i membre dels grups poètics: La Companyia (poesia i dansa), Kerunta Poetry (polipoesia) i Teories de la Inspiració (polipoesia audiovisual).

És programador dels cicles culturals: Nits ESLIM i Alvarinho Nits. [O p m e i t] és el títol del seu primer poemari. Ha publicat contes i poesies a revistes de paper i digitals. La seva poesia escènica s’alimenta de l’Spoken Word i del Poetry Slam, del qual és el guanyador de la 4a edició de l’Slam Girona.

Imparteix tallers per adults i adolescents de poesia, rapsòdia i d’escriptura creativa. Se l’ha vist recitar en diversos indrets de Catalunya, com també per Madrid, Teruel, Bilbao, Zaragoza, Jaen i Perpinyà.

Dies: Dilluns del 5 de febrer al 30 d'abril

Hora: 20:30 hores

Durada: 12 sessions

Preu: 120€ - Socis de La Cate: 80€. Inscripcions a la secretaria de La Cate de dilluns a dijous de 18h a 21h i divendres de 10h a 13h.