Xerrada a càrrec d'Isabel Alonso dins 'La Mort, Digna i Il·lustrada'

08/02/2018 · 19:30

Xerrada amb projecció de tres curts i debat sobre la mort a càrrec de la Presidenta de l'Associació Dret a Morir Dignament Isabel Alonso, dins del projecte 'La Mort, Digna i Il·lustrada'.

L’exposició 'La Mort, Digna i Il·lustrada' és part d’un projecte més ampli amb el que la DMD-Cat vol col·laborar a donar veu i desmitificar el tabú de la mort. Aquest mot, sovint tan silenciat en la nostra cultura, és igual d'important que la paraula vida.

Aquest acte inclou la projecció de tres curts: ¿Qué os parece si me pongo el pijama?, La dama y la muerte i Alumbramiento.

L’art, com a forma d’expressar sentiments, pot contribuir a canviar la imatge estereotipada com es representa el tema de la mort. Cada artista ha col·laborat de manera altruista en aquest projecte, amb la seva visió totalment lliure de la mort digna tot i respectant el mateix suport i format.

El projecte, a més, consta de la projecció al Cineclub Diòptria de "La fiesta de Despedida" de Sharon Maymon i Tal Granit (2014) i d'un recurs educatiu amb activitats didàctiques pel segon cicle de secundària i batxillerat. A més de visites guiades i permanències amb una persona voluntària de DMD a l'exposició.

Dia: Dijous 8 de febrer

Hora: 19:30 hores

Lloc: Cercle Sport Figuerenc