Oficina de Turisme Figueres

Info útil

L'Oficina de Turisme de Figueres està ubicada al centre de la ciutat, a Casa Empordà, antic escorxador municipal de l’any 1904 obra de l'arquitecte Josep Azemar. L’edifici, peça destacada del modernisme català, es troba a pocs metres de la casa natal de Salvador Dalí i del Teatre-Museu Dalí. El seu cos central allotja una sala gran on s’alternen exposicions temporals de caire cultural. L'Oficina disposa de wifi gratuït i una pantalla tàctil amb connexió a Internet per fer consultes turístiques de Figueres i de la comarca. A l’exterior, un tòtem interactiu tàctil dóna servei 24 hores.

L'equip que hi ha al capdavant de l'Oficina atén persones d'aquí i d'arreu a les quals facilita àmplia informació turística de la ciutat, de l'Empordà i de Catalunya. Així mateix, ofereix atenció personalitzada adaptant-se al perfil de cada visitant i proposa actuacions per fer conèixer la comarca.

L'Oficina de Turisme de Figueres, oberta tot l'any, està situada a la plaça de l'Escorxador, 2. La ciutat disposa de dos punts més d'informació turística, ubicats a l’estació de l’AVE Figueres-Vilafant i a la plaça de l'església al nº6, al costat del Teatre-Museu Dalí, lloc de màxima afluència de visitants. El punt d'informació de la plaça de l'església es manté obert exclusivament durant els mesos d'estiu. 

Horaris

Seguint les mesures de prevenció dictades pel Ministeri de Salut: tancament de  14h a 14.30h per desinfecció de l'espai.

De dilluns a dissabte: 9.30h a 14.00h - 14.30h  a 18.00h

Diumenges i festius: 10.00h - 15.00h

 Horari especial de Setmana Santa:

Divendres 2: 9.30h a 14.00h - 14.30h  a 18.00h

Dilluns 5: 10.00h - 15.00h