Ruta Enogastronòmica: dels clàssics a l'avantguarda. Itinerari DO Empordà

26/06/2021 - 04/09/2021 · 11:00

Descobrim i tastem aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès maridat amb els vins de la nostra terra de la mà de la sommelier Laura Masramon.

L'enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.

Un dels productes locals estrella del territori són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.

 

Aquest itinerari comença a la nova seu del Consell Regulador de la DO Empordà: per inaugurar-la destaparem un vi festiu mentre es presenten les característiques d'aquesta regió vinícola. Tot seguit farem cap a Can Jeroni, un magnífic restaurant de cuina tradicional. Acabarem al restaurant Bocam, on tastarem algunes de les seves creacions comestibles maridades amb un tercer vi del territori.

Dates:

  • Dissabte 26 de juny: a les 11h. 
  • Dissabte 10 i 24 de juliol: a les 11h.
  • Dissabte 7 i 21 d'agost: a les 11h.
  • Dissabte 4 de setembre: a les 11h.

 

Descobreix també: L'itinerari Torre Galatea, una altra ruta enogastronòmica única i imprescindible!

 

 

 

 Preus:

Tarifa completa: 25 euros

Tarifes reduïdes:

  •  Estudiants majors d’edat, Carnet Jove, jubilats i persones que presentin el carnet de discapacitat: 20 euros
  •  Nens entre 11 i 17 anys: 15 euros
  •  Nens menors d’11 anys: 10 euros

Grups màxims de 10 persones  

Reserves:

Reserves a l'enllaç. Per a més informació: 

sommelier@lauramasramon.com

Tel.: 609 199 086

Idioma: català

Servei d'interpretació amb llengua de signes disponible (reservant amb 3 dies mínim d'antelació)

  • 26 de juny fins 4 de setembre
  • 11:00 h