amanida de faves fredes a la menta josep mercader
Gastronomia
Ingredients per a 4 persones:
- 80 g de micro mesclum
- 600 g de faves
- 80 g de peu de porc
- 80 g de pernil ibèric
- 1 manat de menta
- Vinagreta de mostassa
- Sal
Elaboració:
Bullim les faves en abundant aigua i sal junt amb 1/3 del manat de menta, les deixem grenyals, les refredem i les escorrem.Bullim els peus de porc de manera habitual, els desossem i els tallem en juliana fina.Tallem el pernil ibèric i 1/3 del manat de menta en juliana. Posem la resta de les fulles de menta amb la vinagreta i ho triturem amb la batedora. Barregem les faves amb el micro mesclum, la menta picada, el pernil picat, el peu de porc picat i la vinagreta, ho remenem tot bé i ho posem al centre dels plats amb l’ajut d’un motllo. Al voltant hi posem una mica de peu de porc, pernil, menta picada i un raig de vinagreta.
Font: Recepta El Motel Restaurant