RUTES ENOGASTRONÒMIQUES DE FIGUERES: DELS CLÀSSICS A L'AVANTGUARDA.

Visites guiades

L’essència de la gastronomia empordanesa és l’excel·lent qualitat i la potent personalitat dels seus productes locals, en gran part resultat del binomi “mar i muntanya”, únic i intrínsec en el territori.

Aquest enclavament estratègic, juntament amb la proximitat amb França i la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica de Catalunya en terres empordaneses, amb establiments com l’Hotel Duran i El Motel Hotel Empordà, el Bulli o el restaurant Mas Pau.

Un dels productes estrella d’aquesta terra són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.

Descobriu i tasteu, doncs, aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès (i els nous talents que el perpetuen) maridat amb els vins de la nostra terra en aquestes tres rutes enogastronòmiques.

Horaris

DATES I HORES:

Juny:  Dilluns   5 a les 10:30h (Torre Galatea),

          dissabte 24 a les 18:30h (DO Empordà)

TARIFES:

Tarifa completa: 25€
Tarifes reduïdes:

  •          Estudiants majors d’edat, Carnet Jove, jubilats i persones que presentin el carnet de discapacitat: 20€
  •          Nens entre 11 i 17 anys: 15€
  •          Nens menors de 11 anys: 10€

 

 LLOC DE TROBADA PEL MAPA:

Plaça del Sol, s/n (itineraria DO Empordà)

Torre Galatea (itinerari Torre Galatea)

 

 RESERVES:

Contacte Laura Masramon per reserves:     sommelier@lauramasramon.com

https://www.lauramasramon.com/sommelier/ruta-enogastronomica-de-figueres/

Places limitades