Oficina de Turisme Figueres

Info útil

L'Oficina de Turisme de Figueres està ubicada al centre de la ciutat, a Casa Empordà, antic escorxador municipal de l’any 1904 obra de l'arquitecte Josep Azemar. L’edifici, peça destacada del modernisme català, es troba a pocs metres de la casa natal de Salvador Dalí i del Teatre-Museu Dalí. El seu cos central allotja una sala gran on s’alternen exposicions temporals de caire cultural. L'Oficina disposa de wifi gratuït i una pantalla tàctil amb connexió a Internet per fer consultes turístiques de Figueres i de la comarca. A l’exterior, un tòtem interactiu tàctil dóna servei 24 hores.

L'equip que hi ha al capdavant de l'Oficina atén persones d'aquí i d'arreu a les quals facilita àmplia informació turística de la ciutat, de l'Empordà i de Catalunya. Així mateix, ofereix atenció personalitzada adaptant-se al perfil de cada visitant i proposa actuacions per fer conèixer la comarca.

L'Oficina de Turisme de Figueres, oberta tot l'any, està situada a la plaça de l'Escorxador, 2. La ciutat disposa de dos punts més d'informació turística, ubicats a l’estació de l’AVE Figueres-Vilafant i a la plaça de l'església al nº6, al costat del Teatre-Museu Dalí, lloc de màxima afluència de visitants. El punt d'informació de la plaça de l'església es manté obert exclusivament durant els mesos d'estiu. 

Horaris

De dilluns a dissabte: 9.30h a 18.00h

Diumenges i festius: 10.00h - 15.00h

 Horari especial de Setmana Santa:

Divendres 7: 9.30h a 18.00h

Dilluns 10: 10.00h - 15.00h