Avís legal

AVÍS LEGAL

L’Ajuntament de Figueres és el titular del domini www.visitfigueres.cat, un lloc web amb la finalitat de facilitar informació dels diferents serveis i gestions propis de l’administració local i de proporcionar informació general de la ciutat de Figueres.

CONDICIONS GENERALS D'ÚS

L'usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que l'utilitzarà d’acord amb aquest avís legal. La utilització d'aquesta pàgina web suposa l'acceptació d'aquest avís legal.
Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament per els usuaris.
L'Ajuntament de Figueres es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L'accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.
L'Ajuntament de Figueres es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

L'Ajuntament de Figueres es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

L'Ajuntament de Figueres no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de l'Ajuntament de Figueres i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.


La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, l'Ajuntament de Figueres no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.


Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar l'Ajuntament de Figueres. La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d'utilitzar-lo és responsabilitat d'aquests últims.


L'Ajuntament de Figueres no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.


L'Ajuntament de Figueres no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS


Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i l'Ajuntament de Figueres es regiran per la legislació espanyola.
Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i l'Ajuntament de Figueres ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Girona, Espanya.

COPYRIGHT
Tots els drets reservats. El copyright d'aquest lloc web és propietat de l'Ajuntament de Figueres. Tot el que veieu o llegiu en aquest lloc web, llevat que s'especifiqui el contrari, està protegit per copyright, o s'utilitza amb permís, de l'Ajuntament de Figueres. Tot el software, la informació, els productes, els serveis i qualsevol altre contingut inclòs o utilitzat al lloc web, incloent, sense limitar-s'hi, tot el codi HTML i els controls Active X, són propietat de l'Ajuntament de Figueres, o utilitzats amb el seu permís. El software i els continguts d'aquest lloc web estan protegits per la legislació de copyright i altres disposicions internacionals.

L'ús d'aquest lloc web està subjecte als termes i condicions de l'Acord del lloc web que es pot veure en aquesta Nota Legal. Qualsevol còpia autoritzada d'aquest lloc web, o de qualsevol pàgina o contingut del lloc ha d'incloure aquesta nota informativa sobre el copyright.


Tingueu en compte que qualsevol marca utilitzada o qualsevol tecnologia, producte o procés descrit en el document pot estar subjecte a altres drets de propietat intel·lectual reservats per l'Ajuntament de Figueres, i no se n'ofereix cap llicència.


A través del lloc web de Visit Figueres podeu accedir a altres llocs web independents; l'Ajuntament de Figueres no es fa responsable del contingut i la naturalesa d'aquests altres llocs.

PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de l'Ajuntament de Figueres amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Plaça de l’Ajuntament, 12, 17600, Figueres , Ref. Protecció de dades.