Descobrim i tastem aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès maridat amb els vins de la nostra terra de la mà de la sommelier Laura Masramon.
L'enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.
Un dels productes locals estrella del territori són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.
L'itinerari de la Torre Galatea comença al Motel Hotel Empordà, on tastarem un vi clàssic acompanyat d'una tapa creada especialment pel mític restaurant. Tot seguit ens aturarem davant la Torre Galatea, a tocar de les noves lletres de la ciutat de Figueres, per tastar un vi més trencador, mentre expliquem algunes anècdotes dalinianes. Acabarem a la taula del restaurant Txot's per fer un viatge al futur i tastar les seves propostes culinàries maridades amb un tercer vi, de mínima intervenció i màxima tipicitat.
- Dijous 24 i divendres 25 de juny: a les 11h.
- Dissabtes 3, 17 i 31 de juliol: a les 11h.
- Dissabtes 14 i 28 d'agost: a les 11h.
- Dissabte 11 de setembre: a les 11h.
Descobreix també: L'itinerari DO Empordà, una altra ruta enogastronòmica única i imprescindible!
Preus:
Tarifa completa: 25 euros
Tarifes reduïdes:
- Estudiants majors d’edat, Carnet Jove, jubilats i persones que presentin el carnet de discapacitat: 20 euros
- Nens entre 11 i 17 anys: 15 euros
- Nens menors de 11 anys: 10 euros
Grups màxims de 10 persones fins que s'alleugereixin les restriccions
Reserves:
Reserves a l'enllaç. Per a més informació:
sommelier@lauramasramon.com
Tel.: 609 199 086
Servei d'interpretació amb llengua de signes disponible (reservant amb 3 dies mínim d'antelació)
Visita accessible per persones amb mobilitat reduïda.